Epinion Sensemaking Session – Hvordan kommer danskerne til at holde ferie og opleve sommeren 2021?

May 27, 2021 – 9:30

Det spørgsmål har vi i Epinion fået mange gange på det seneste – og vi er lige så nysgerrige som alle andre, så det har vi selvfølgelig undersøgt. Derfor vil vi gerne invitere til en Sensemaking Session – et webinar, hvor vi deler helt ny data og viden fra ’Sådan Rejser Danskerne’ omkring danskernes forventninger til rejser og oplevelser. Vi ser også lidt nærmere på danskernes holdninger til digitale oplevelser, deres brug af sommerpakken og andet spændende.

Yderligere har vi inviteret en gæst med på webinaret – Louise Örnfelt, Senior Manager i Business Development fra Wonderful Copenhagen. Louise er projektleder på udviklingsprojektet Kickstart Kulturturismen, hvor hun arbejder tæt sammen med mange forskellige kulturtilbud i hele Danmark omkring innovative eksperimenter. Hun har derfor et særligt godt indblik i kulturens udfordringer og udvikling, og vil på webinaret i en samtale med Mille Marcussen – Head of Tourism, Culture and Experiences i Epinion, hjælpe med at give kolde tal og fakta – perspektiv og kontekst.    

Tid: 27/5-2021, kl. 9:30-10:15
Sted: Teams

Hvorfor deltage?

Epinion er en af Danmarks mest erfarne rådgivere indenfor turisme, kultur og oplevelser. Epinion har i mange år udøvet databaseret rådgivning indenfor området og har over tiden arbejdet med et stort antal af både større og mindre aktører i Danmark.

Hvis du har spørgsmål til din tilmelding, så skriv en mail til event@epinionglobal.com

Registration

=