Meet’n’Greet – internship i Epinion 2022

September 20, 2021 – 15:30

Epinion søger i øjeblikket Interns til foråret 2022, og vi inviterer dig ind, så du kan høre om, hvad Epinion kan tilbyde dig som Intern.

Tid: 20/9-2021, kl. 15:30-17:00
Sted: Ryesgade 3F, 4.sal, 2200 KBH N og Mariane Thomsens Gade 4B, 3, 8000 Aarhus C.
Frist for tilmelding: 16/9 kl. 12:00

Uanset om du er lokaliseret i Aarhus eller København kan du nu møde teamet, der står for at tilrettelægge Epinions internforløb samt vores nuværende interns. Vi præsenterer udviklings- og karrieremulighederne som intern, du får mulighed for at prøve af, hvad det vil sige at arbejde som sense-maker i Epinion, og du kan stille alle dine spørgsmål om internship hos Epinion. Vi møder hinanden, du får mulighed for at få input fra nuværende og tidligere interns og du får set vores kontor – alt sammen over en god kop kaffe.

Skriv i tilmeldingen hvilket af vores kontorer, du gerne vil deltage på.

Du vil modtage en mail fra os med flere detaljer om dagen efter din tilmelding.

Bliv Epinions nye sense-maker
Vi er til for at skabe klarhed og give mening i en verden overvældet af data. Det er det, der driver os, og gør os til dem, vi er. Det gør vi ved at give mennesket en stemme. Uanset om det er de unge, medlemmerne, forbrugerne eller borgerne, så søger vi at forstå deres holdninger, adfærd og ubevidste behov. Og det gør vi ved at fusionere big data med dybe, kvalitative indsigter. For vi ved, at big data kræver kontekst, betydning og historier for at give mening. Fakta og tal har brug for fortælling og fortolkning – og vice versa.

Hvis du har spørgsmål til din tilmelding, så skriv en mail til Allan på atk@epinionglobal.com

 Læs også: Søg om at blive intern 2022

 

Registration

=
Epinion Ryesgade