Netværksmøde i AnalytIO: Sådan omsætter du data til succesfuld interessevaretagelse

March 2, 2022 – 9:00

Viden og dokumentation er vigtige elementer i interessevaretagelse. De letter vejen til beslutningstagerne og løfter muligheden for at sætte en dagsorden. Men vi lever også i en tid, hvor data er allestedsnærværende, og hvor en analyse i sig selv ikke er nok til at få taletid i medier eller over for beslutningstagerne.  

Vi stiller derfor i næste netværksmøde i AnalytIO – netværket for interesseorganisationer spørgsmålet, hvordan du transformerer din organisations data og analyser til argumenter, der har gennemslagskraft over for beslutningstagere, medier og interessenter.  

Vi har inviteret to oplægsholdere med, som har tilknytning til civilsamfundet og har flere års erfaring med formidling af analyser i interessevaretagelse. De inspirerer os med metoder til, hvordan det gøres bedst, og de deler ud af deres råd til at omsætte og aktivere analyser over for væsentlige interessenter. I har på mødet mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne og blive klogere på, hvordan I selv kan arbejde endnu mere effektivt med data og analyser i jeres organisations interessevaretagelse. 

Vi runder som sidst dagen af med erfaringsudveksling. Vi opfordrer jer til at tage en aktuel problemstilling med til netværksmødet, som du eller din organisation sidder med, og som du tænker, at andre organisationer kan give sparring på. Vi dedikerer plads til, at I kan få nye perspektiver med hjem, som kan hjælpe dig og din organisation videre i jeres proces. Problemstillingen kan knytte sig til dagens emne i netværket, men den behøver ikke.  

Vi mødes fysisk kl. 09:00-12:00 hos Epinion, Ryesgade 3F, 2200 København. Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle. Hvis du ikke kan deltage fysisk, vil det også være en mulighed at følge oplæggene på Teams. 

Program 

Præsentationsrunde 

Del 1 

  • ’Principper bag god formidling af data i politisk interessevaretagelse’ v. Suzette Frovin, Kommunikationschef, Center for Frivilligt Socialt Arbejde 
  • Drøftelse af oplæg

Networking og kaffe 

Del 2 

  • ’Råd og erfaringer med at aktivere analyser i en kommunalpolitisk kontekst’, Thomas Gyldendal Nystrøm, Politisk chefrådgiver, Danmarks Naturfredningsforening 
  • Drøftelse af oplæg 

Del 3 

  • Få sparring på en aktuel problemstilling1 

Når du tilmelder dig, sender vi dig inden for kort tid en bekræftelsesmail. I mailen vil der være et link til et board, hvor du kan skrive den eller de problemstillinger, du gerne vil sparre med netværket om. 

Hvorfor deltage? 

AnalytIO har til formål at bidrage til inspiration, vidensdeling og øget samarbejde mellem danske civilsamfundsorganisationer omkring analysebaserede indsigter og indsatser. Netværket er for personer, som arbejder med analyser og data i interesseorganisationer, foreninger og NGO’er. Det kan f.eks. være som analytiker eller udviklingskonsulent i en mindre miljøorganisation, en sygdomsbekæmpende organisation eller en større humanitær organisation. 

Epinion rådgiver og samarbejder dagligt med organisationer i civilsamfundet. 

Vi faciliterer netværket sammen med en styregruppe, der består af repræsentanter fra civilsamfundsorganisationerne. Styregruppen afgør, hvilke emner der tages op i netværket. 

Du kan tilmelde dig nedenfor. Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig, at vi må opbevare dine data og kontakte dig vedr. andre netværksmøder eller materiale vedrørende netværket. Du kan læse om vores generelle privatlivspolitik i linket – herunder hvordan du afmelder dig. 

Registration