Meet & Greet internship efterår 2023

March 1, 2023 – 19:30

Epinion søger i øjeblikket seks Interns til efteråret 2023, og vi inviterer dig ind, så du kan høre om, hvad Epinion kan tilbyde dig som Intern.

Tid: onsdag den 1. marts kl. 19:30-20:30
Sted: Online
Frist for tilmelding: onsdag den 1. marts kl. 17:00

Uanset om du er lokaliseret i Aarhus eller København kan du nu møde teamet, der står for at tilrettelægge Epinions internforløb, samt vores nuværende interns. Vi præsenterer udviklings- og karrieremulighederne som intern, du får mulighed for at prøve af, hvad det vil sige at arbejde som sense-maker i Epinion, og du kan stille alle dine spørgsmål om internship hos Epinion. Vi møder hinanden, og du får mulighed for at få input fra nuværende og tidligere interns.

Bliv Epinions nye sense-maker

Link til tilmelding: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2505&ProjectId=143599&DepartmentId=18956&SkipAdvertisement=true

Du vil modtage en mail fra os med flere detaljer om dagen efter din tilmelding.

Hvis du har spørgsmål til din tilmelding, så skriv gerne en mail til Laura Leander på lale@epinionglobal.com

Læs mere om internship på vores hjemmeside: https://epinionglobal.com/career/

 

Vi er til for at skabe klarhed og give mening i en verden over-vældet af data. Det er det, der driver os, og gør os til dem, vi er. Det gør vi ved at give mennesket en stemme. Uanset om det er de unge, medlemmerne, forbrugerne eller borgerne, så søger vi at forstå deres holdninger, adfærd og ubevidste behov. Og det gør vi ved at fusionere big data med dybe, kvalitative indsigter. For vi ved, at big data kræver kontekst, betydning og historier for at give mening. Fakta og tal har brug for fortælling og fortolkning – og vice versa.