Samtalesalon om digital brugerinddragelse med DSB

April 21, 2021 – 9:00

Epinion får ofte spørgsmål om, hvordan viden og indsigter fra en brugerinddragelsesproces kommer ud og leve i en organisation. Det giver vi vores bud på sammen med DSB til Epinions 2. virtuelle samtalesalon om digital brugerinddragelse. Her vil DSB’s CX-team fortælle om deres tilgang til, og erfaringer med, at få viden og indsigter fra digitale brugerinddragelsesforløb til at resultere i konkrete initiativer i organisationen.

Tid: 21/4-2021, kl. 9:00-09:45

Sted: Teams

Hvorfor deltage?

DSB har sin helt egen opskrift på succes med digital brugerinddragelse i en tid med corona. På samtalesalonen kan du høre om, hvordan DSB aktivt ”lytter” til deres kunder, og hvad det kræver at få indsigter fra den digitale brugerinddragelse ud og leve i organisationen.

Epinion og DSB’s samtalesalon vil inspirere dig til, hvordan du kan arbejde med digital brugerinddragelse – uanset om du arbejder i kollektiv transport, en kommune eller noget helt tredje.

Har du spørgsmål? 

Hvis du ønsker at vide mere om Epinions arbejde med digital brugerinddragelse, kan du læse mere på Epinions LinkedIn-profil og/eller række ud til Senior Manager fra Epinion, Maria Schwarz, på masl@epinionglobal.com.

Hvis du har spørgsmål til din tilmelding, så skriv en mail til event@epinionglobal.com.

Registration

=