Borgernes og forbrugernes stemme er også vigtig i en usikker tid…

Epinion Ryesgade

March 16, 2020

I Epinion tager vi vores rolle i samfundet alvorligt også i en usikker tid med global corona-virus.

Vi bakker fuldt op om sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at begrænse smitten af corona-virussen i DK og resten af verdenen. Samtidig gør vi, hvad vi kan for at kunne fortsætte med at indsamle data og skabe mening for vores kunder.

Størstedelen af vores medarbejdere arbejder uden problemer hjemmefra pt., og der hvor vi har medarbejdere på arbejde, sker det under kvalificeret hensyntagen til sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at undgå smitte, herunder afstand, hygiejne, rengøring mv. Således fortsætter vores databearbejdning, avancerede dataanalyser og øvrigt rådgivningsarbejde ufortrødent.

Vi indsamler også fortsat data via vores paneler og call centre. Vi indsamler også fortsat data via vores paneler og call centre. Og kan løse de fleste behov for kvalitative dybe indsigter blandt forbrugere, brugere og borger via en virtuelle og digitale løsninger, som Epinion har stor erfaring med at bruge. Vi ser det også som en god anledning til at rådgive vores kunder til at benytte sig af vores virtuelle og digitale løsninger til at indsamle dybe indsigter.

Som det eneste pt. oplever vi begrænsninger i vores indsamling af data i vores feltoperation, men gør alt for at finde gode løsninger for kundernes skyld. Med andre ord: Vi står som altid klar til at hjælpe vores kunder med at skabe mening – også i en usikker tid.

Pas på jer selv og Danmark alle sammen!

Kontakt
Tel +45 87 30 95 00
contact@epinionglobal.com