AnalytIO – analysenetværk for interesseorganisationer

AnalytIO
AnalytIO har til formål at bidrage til inspiration, vidensdeling og øget samarbejde mellem danske civilsamfundsorganisationer omkring analysebaserede indsigter og indsatser.

Netværket er for personer, som arbejder med analyser og data i interesseorganisationer, foreninger og NGO’er. Det kan f.eks. være som analytiker eller udviklingskonsulent i en mindre miljøorganisation, en sygdomsbekæmpende organisation eller en større humanitær organisation. Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig gang fra gang til de enkelte møder. Møderne er en kombination af eksterne oplæg og erfaringsudveksling mellem de deltagende organisationer.

Epinion rådgiver og samarbejder dagligt med organisationer i civilsamfundet. Vi faciliterer netværket sammen med en styregruppe, der består af repræsentanter fra civilsamfundsorganisationerne. Styregruppen afgør, hvilke emner der tages op i netværket. Aktuelt sidder følgende organisationer i styregruppen: Danmarks Idrætsforbund (DIF), Ungdomsskoleforeningen og Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Hvis du ønsker information om netværket, herunder invitationer til kommende møder, kan du udfylde kontaktformularen herunder:
Deltagere

Kommende netværksmøder

Event
Field services

March 2, 2022 – 9:00

Næste netværksmøde i AnalytIO