Netværksmøde i AnalytIO

September 21, 2022 – 13:00

Datoen for næste AnalytIO møde er fastlagt og du kan allerede nu tilmelde dig.

Datoen for næste AnalytIO-møde er fastlagt. Temaet er endnu ikke helt på plads, men vi er i fuld gang med planlægningen og glæder os til at se jer. Du kan allerede nu tilmelde dig eller holde øje med, at vi annoncerer programmet efter sommerferien.

AnalytIO-netværksmødet bliver afholdt fysisk kl. 13:00-17:00 hos Epinion, Ryesgade 3F, 2200 København. Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle. Hvis du ikke kan deltage fysisk, vil det også være en mulighed at følge med på Teams.

Hvorfor deltage? 

AnalytIO har til formål at bidrage til inspiration, vidensdeling og øget samarbejde mellem danske civilsamfundsorganisationer omkring analysebaserede indsigter og indsatser. Netværket er for personer, som arbejder med analyser og data i interesseorganisationer, foreninger og NGO’er. Det kan f.eks. være som analytiker eller udviklingskonsulent i en mindre miljøorganisation, en sygdomsbekæmpende organisation eller en større humanitær organisation. 

Epinion rådgiver og samarbejder dagligt med organisationer i civilsamfundet. 

Vi faciliterer netværket sammen med en styregruppe, der består af repræsentanter fra civilsamfundsorganisationerne. Styregruppen afgør, hvilke emner der tages op i netværket. 

Du kan tilmelde dig nedenfor. Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig, at vi må opbevare dine data og kontakte dig vedr. andre netværksmøder eller materiale vedrørende netværket. Du kan læse om vores generelle privatlivspolitik i linket – herunder hvordan du afmelder dig. 

Registration

=