Meet’n’Greet om internship i Epinion

March 8, 2021 – 13:00

Epinion søger i øjeblikket Interns til efteråret 2021, og vi inviterer dig til et virtuelt informationsmøde, hvor du kan høre om, hvad Epinion kan tilbyde dig som Intern.

Tid: 8/3-2021, kl. 13:00-14:30
Sted: Teams

Du møder holdet, der står for at tilrettelægge Epinions internforløb og en nuværende intern, vi præsenterer udviklings- og karrieremulighederne som intern, du får mulighed for at prøve af, hvad det vil sige at arbejde som sense-maker i Epinion og du kan stille alle dine spørgsmål om internship hos Epinion.

Bliv Epinions nye sense-maker
Vi er til for at skabe klarhed og give mening i en verden overvældet af data. Det er det, der driver os, og gør os til dem, vi er. Det gør vi ved at give mennesket en stemme. Uanset om det er de unge, medlemmerne, forbrugerne eller borgerne, så søger vi at forstå deres holdninger, adfærd og ubevidste behov. Og det gør vi ved at fusionere big data med dybe, kvalitative indsigter. For vi ved, at big data kræver kontekst, betydning og historier for at give mening. Fakta og tal har brug for fortælling og fortolkning – og vice versa.

Hvis du har spørgsmål til din tilmelding, så skriv en mail til Allan på atk@epinionglobal.com

Her kan du søge om at blive sense-maker og intern i Epinion.

Registration

=