Sådan Rejser Danskerne giver dig unik viden om danskernes ferie- og oplevelsesmønstre

Siden starten i 2015 har Epinions rejseanalyse “Sådan Rejser Danskerne” kontinuerligt taget temperaturen på udviklingen i danskernes ferierejseadfærd i ind- og udland. Baseret på 3-5.000 interview årligt er der tale om et helt unikt, meget omfattende og altid opdateret datagrundlag.

Vores rådgivere trækker på denne omfattende viden i projekter for en lang række kunder inden for turisme- og rejsebranchen, som tæller alt fra de store nationale turismeorganisationer, destinationsselskaber, attraktioner og kulturinstitutioner, rejsebranchen og offentlige myndigheder.

Undersøgelsens kerne er en kortlægning af danskernes rejseadfærd og giver en unik mulighed for at følge ændringer i disse over tid. Derudover har analysen stor fokus på bæredygtighed og dykker løbende ned i aktuelle temaer som f.eks. opfattelse af de danske destinationer og den økonomiske situations betydning for danskernes ferieplaner.

 

Sådan Rejser Danskerne giver dig en unik mulighed at lære dine potentielle besøgende at kende

I år har Epinion indsamlet besvarelser fra 3.000 danskere omkring deres ferier i 2022. Det har givet en unik kortlægning af mere end 6.000 ferierejser i ind- og udland, med viden om alt fra overnatningsformer, forbrug og aktiviteter, til opfattelse af forskellige feriedestinationer, motivation for valg af ferieform, bookingadfærd og meget mere. I alt er data på tværs af mere end 30 spørgsmålet blevet dokumenteret og analyseret.

Derfor kan vi tilbyde jer muligheden for at få lavet jeres egen, skræddersyede analyse af lige netop de spørgsmål og emner, der er relevante for jer.

Lad os sige, at I er interesserede i at vide, hvordan familier med børn rejser. I vil også gerne vide, hvor de finder inspiration til deres rejser.

Vi analyserer vores data med udgangspunkt i børnefamilier, og kan derefter dele detaljeret viden med jer om, hvor de tager hen, hvor længe de bliver der, hvor de sover, hvilke aktiviteter de foretager, og hvor de fandt inspiration til deres rejse(r). Vi kan sammenligne børnefamilierne med familier uden børn – eller måske med bedsteforældre som rejser med børnebørn.

Et andet scenarie kunne være, at I er en dansk attraktion eller destinationsselskab, og at I gerne vil vide mere om, hvem der besøger jer, og hvordan danskerne opfatter jeres destination.

Her kan vi hjælpe jer ved at zoome ind på dem, der har besøgt netop jeres destination. Vi kan også se, hvem der har besøgt lignende destinationer, og hvad der gøres netop jeres destination unik. På den baggrund kan vi rådgive jer om, hvem jeres potentielle målgrupper er, eller hvordan I når ud til dem, der endnu ikke har opdaget jeres destination.

Diagrammet herunder, viser nogle af de muligheder, I har for at dykke dybere ned i den viden, vi har om, hvordan danskerne vælger at rejse. I kan også downloade den fulde liste over undersøgelsens spørgsmål her.

 

Hvis du er nysgerrig på undersøgelsen eller ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så tag kontakt til en af vores specialister:

Du kan også udfylde dine egne kontaktinformationer i formularen herunder og så vil du bliver kontaktet af vores team.

=