Den nyeste viden om danskernes ferierejser

June 17, 2020

Sådan Rejser Danskerne 2020 giver dig opdateret viden om udviklingen i danskernes ferierejsevaner

Corona-krisen har med et slag forandret vores muligheder for og lyst til at rejse. Det har aldrig været vigtigere med opdateret viden om udviklingen adfærd og præferencer, når det gælder danskernes ferierejsevalg. Det er naturligvis afgørende for aktører i rejse- og turismebranchen, men også relevant i brancher som fx rejseforsikring eller udlandstelefoni. Derfor gennemfører Epinion årligt den omfattende kortlægning: Sådan Rejser Danskerne, der i år suppleres med en analyse af danskerne rejseforventninger efter Corona.

Siden 2016 har Epinion i rapporten ’Sådan Rejser Danskerne’ fremlagt opdateret viden om udviklingen i danskernes ferierejsevaner. Den omfattende og årligt tilbagevende analyse kortlægger danskernes rejsemønstre nedbrudt på relevante segmenter og rejsetyper. Årets udgave af ’Sådan Rejser Danskerne’ indeholder både den historiske udvikling på centrale forhold ligesom den løbende fokuserer på nye emner.

Rapporten er delt i to: En letlæst trendanalyse, der i lyset af Corona-krisen giver en indføring i de vigtigste trends i danskernes ferierejsevalg, samt en baggrundsrapport, der indeholder detaljerede resultater baseret på mere end 4.000 interview alene i 2020.

Analysen henvender sig til mange forskellige aktører, der på den ene eller anden måde har interesse i at holde sig opdateret med nyeste viden om danskernes ferierejsevaner. Kunderne spænder fra de største rejsebureauer over turismeorganisationer i ind- og udland til eksempelvis Udenrigsministeriets Borgerservice, store teleselskaber og rejseforsikringsselskaber.

Sådan Rejser Danskerne 2020 er nu klar!

Ønsker du at købe rapporten – eller vil du bare gerne vil vide mere om indhold og muligheder – kan du kontakte en af vores medarbejdere i teamet for turisme, kultur og oplevelser:

Læs mere i præsentationsmaterialet her.

Se udvalgte resultater i oplæg fra vores afholdte webinarer om brug af oplevelser og rejseforventninger.