Praktik hos Epinion / Young Talent programme

Vi investerer i dig

Det gør vi, fordi vi tror på, at vi kan lære af dig, ligesom du kan lære af os. Vi mener, at et internship skal fokusere på udvikling og læring, og vi gør os umage med at tiltrække, udvikle og fastholde dygtige mennesker, som kan spejle sig selv i vores formål og værdier. Vi håber derfor, at du er ambitiøs, nysgerrig, og har lyst til at prøve kræfter med hverdagen som konsulent i en virksomhed, der vægter autencitet og troværdighed højt.

I Epinion skaber vi mening i data, og med et internship hos os får du mulighed for at styrke dine metodiske, analytiske og formidlingsmæssige kompetencer. Du vil arbejde tæt sammen med vores konsulenter fra start til slut på projekter: Fra analysedesign og dataindsamling over avanceret analyse og rådgivning til visualisering af indsigter. Vi inspireres af at arbejde i teams, der er sammensat af forskellige personligheder og metodiske profiler. På den måde kan vi lære af hinanden, og vi har en sjovere hverdag.

Du vil blive matchet med din egen mentor, som vil være din faste sparringspartner gennem hele dit internship. Sammen udvikler I dine personlige og faglige udviklingsmål, som udgør den røde tråd gennem dit internship, og på ugentlige sparringsmøder vender I stort og småt, lige fra din daglige trivsel til din personlige og faglige udvikling.

Hvad tilbyder vi?

I Epinion er vi specialiserede inden for fire forretningsområder: Public & Politics, Digital Business, Transport & Mobility samt Tourism, Culture & Places. Derudover arbejder vi med metodeudvikling og innovation inden for tre områder: Human Minds & Anthropology, Data Science samt Design, Innovation & Impact.

Vi har tilrettelagt et internshipprogram, hvor du vil gennemgå læringsmoduler på tværs af alle fag- og forretningsområderne, og inden for vores tre prioriterede læringsområder:

  • Analyse og dataindsamling: Vi arbejder med alt fra etnografiske observationer, digital etnografi og kvalitative interviews, til statistiske sammenhængsanalyser, predictive models, machine learning, netværksanalyser og meget mere.
  • Rådgivning af kunder: Problemløsningstilgange til at rådgive kunder inden for b.la. uddannelse, mobilitet, consumer goods, media, civilsamfund, turisme og mere.
  • Formidling og visualisering: Data skal formidles rigtigt for at komme ud at leve. Vi arbejder med formidling gennem bl.a. rapportering, præsentation, storyboards, videorapportering, grafiske formidlingsformer, online dashboards, workshops og meget mere.

På den måde får du både mulighed for at bidrage med det, du er særligt god til, samtidig med at du kan bygge ovenpå og lære nyt. Internshippet giver dig dermed erfaring, der kan danne et solidt grundlag for din beslutning om, hvor du skal starte din karriere efter endt studie – hvad enten det er i eller uden for Epinion.

Allan Toft Hedegaard Knudsen
Director
E-mail
+45 53 74 32 08

 

Katrine Landberg Degn
Manager
E-mail

Epinion søger seks interns til efteråret 2023.

Ansøgningsfrist var den 17. marts 2023.

Hold øje med siden her, hvor vi vil søge nye interns til foråret 2024.

Meet & Greet internship efterår 2023

Tid: Eventet er afholdt
Sted: Online

Uanset om du er lokaliseret i Aarhus eller København kan du nu møde teamet, der står for at tilrettelægge Epinions internforløb, samt vores nuværende interns. Vi præsenterer udviklings- og karrieremulighederne som intern, du får mulighed for at prøve af, hvad det vil sige at arbejde som sense-maker i Epinion, og du kan stille alle dine spørgsmål om internship hos Epinion. Vi møder hinanden, og du får mulighed for at få input fra nuværende og tidligere interns.

Vi afholder Meet & Greet igen til efteråret. Hold øje med siden her.