Professional Boost Day & Sommerfest

Kære alle

Vi nærmer os årets Professionel Boost Day, og det er med stor glæde at vi kan afsløre, at vi planlægger at mødes allesammen på vores kontor i Aarhus til det professionelle program efterfulgt af Sommerfest d. 2. juli!

Vi har booket gruppebillet fra Københavns Hovedbanegård kl. 08:56 d. 2. juli.

Du bestemmer selv om du vil hjem fredag aften efter festen, overnatte til lørdag morgen på Cabinn Aarhus eller selv booke en Orange FRI-billet hjem.

Hvis du selv booker hjemrejsen, er det vigtigt at du gør dette hurtigst muligt, da der er et begrænset antal Orange FRI-billetter. Bemærk også at det skal være Orange FRI, da den kan refunderes indtil 30 minutter før planlagte afgang (dette af hensyn til evt. ændringer).

Vi følger nøje regeringens og sundhedsmyndighedernes restriktioner og tager forbehold for at COVID-19-situationen kan ændre sig. Vi kan i den forbindelse være nødt til at ændre programmet.

Skulle du have spørgsmål til arrangementet eller føler du dig utryg ved fællesarrangementet, tag da fat i din nærmeste leder.

Alle praktiske spørgsmål stilles til Camilla.

Program og mere info kommer senere.

Dbh

Mette og Camilla

Udfyld og registrer dig her

(Senest tirsdag d. 25. maj)
Bemærk det er som sædvanligt obligatorisk at deltage i Professional Boost Day. Det professionelle program slutter ca. kl. 15:00.
Hvis du selv booker hjemrejse, er det vigtigt at det er Orange FRI. Orange-Fri skal bookes i god tid og kan refunderes optil 30 min. før afgang
Vi følger sundhedsmyndighedernes råd om at holde 1 meters afstand og booker derfor kun single værelser.
=