’Sådan Rejser Danskerne’ giver dig opdateret viden om danskernes rejsemønstre

June 23, 2022

Siden starten i 2015 har Epinions rejseanalyse “Sådan Rejser Danskerne” kontinuerligt taget temperaturen på udviklingen i danskernes ferierejseadfærd i ind- og udland. Baseret på 3-5.000 interview årligt er der tale om et helt unikt, meget omfattende og altid opdateret datagrundlag.

Vores rådgivere trækker på denne omfattende viden i projekter for en lang række kunder inden for turisme- og rejsebranchen, som tæller alt fra de store nationale turismeorganisationer, destinationsselskaber, attraktioner og kulturinstitutioner, rejsebranchen og offentlige myndigheder.

Undersøgelsens kerne er en kortlægning af danskernes rejseadfærd og giver en unik mulighed for at følge ændringer i disse over tid. Derudover har analysen stor fokus på bæredygtighed og dykker løbende ned i aktuelle temaer som fx kendskab og attraktivitet for de nye danske destinationer eller konsekvenserne af COVID-19.

Hvis du er nysgerrig på undersøgelsen eller ønsker at købe adgang til resultater fra den, så tag kontakt til en af vores specialister:

Du kan også udfylde dine egne kontaktinformationer i formularen herunder og så vil du bliver kontaktet af vores team.

=

Epinion provide highly specialized analysis and service solutions for Ministries, Agencies, Municipalities and Regions, as well as public and private institutions and companies whose activities are inherently subject to political attention and regulation.

Public & Politics expertise