Danish Holiday Travel Survey (Danish content)

Buzz

August 29, 2019

Det er relevant for mange at holde sig opdateret omkring udviklingen i adfærd og præferencer, når det gælder danskernes ferierejsevalg. Det er naturligvis afgørende for aktører i rejse- og turismebranchen, men også relevant i brancher som fx rejseforsikring eller udlandstelefoni. Derfor gennemfører Epinion årligt den omfattende kortlægning: Sådan Rejser Danskerne.

Siden 2016 har Epinion i rapporten ’Sådan Rejser Danskerne’ fremlagt opdateret viden om udviklingen i danskernes ferierejsevaner. Den omfattende og årligt tilbagevende analyse kortlægger danskernes rejsemønstre nedbrudt på relevante segmenter og rejsetyper. Årets udgave af ’Sådan Rejser Danskerne’ indeholder både den historiske udvikling på centrale forhold ligesom den løbende fokuserer på nye emner. Rapporten indeholder mere end 140 sider tætpakket med indsigter opdelt i temaer.

Analysen henvender sig til mange forskellige aktører, der på den ene eller anden måde har interesse i at holde sig opdateret med nyeste viden om danskernes ferierejsevaner. Kunderne spænder fra de største rejsebureauer over turismeorganisationer i ind- og udland til eksempelvis Udenrigsministeriets Borgerservice, store teleselskaber og rejseforsikringsselskaber.

Sådan Rejser Danskerne 2019 er nu klar!

Læs den her: Sådan Rejser Danskerne 2019

Hvor godt kender du danskerne ferierejsevaner? Test dig selv i vores quiz her:

https://study.epinionglobal.com/Rejseanalyse

Baseret på svar fra ca. 3.000 repræsentativt udvalgte danskere og en kortlægning af mere end 5.000 ferierejser foretaget i 2018, har Epinion analyseret danskernes rejsevaner de seneste 12 måneder og kan derfor præsentere et helt aktuelt billede af, hvordan danskerne rejser netop nu.

Rapporten er et must read for alle, der har brug for at være opdateret på danskernes rejsevaner.

Rapporten indeholder blandt andet:

  • Det samlede rejsemarked
  • Informationssøgning og bookingadfærd
  • Rejsemønster- og adfærd
  • Aktiviteter på ferierejsen
  • Fremtidige rejseintentioner
  • Kendskab til udbydere på markedet
  • Rejseforsikring
  • Forbrug
  • Demografiske baggrundsinformationer

Ønsker du at købe rapporten – eller vil du bare gerne vil vide mere om indhold og muligheder – kan du kontakte en af vores medarbejdere i teamet for turisme, kultur og oplevelser: